Opbygge en succesrig spareplan

Regel #2: Udvikle en spareplan. På den anden side er en nødfond mere af en kortsigtede besparelser. En nødfond er en besparelser fond med det ene formål at finansiel redningsplan under en uventet eller dystre økonomiske situation. Hvoraf nogle omfatter, en medicinsk nødsituation, en bil problem, flytte omkostninger, og mange flere.

De fleste mennesker, der bruger denne metode finder at de meget hurtigt få brug for levende en smule mindre og snart de gå ikke glip af det beløb, de betaler sig selv i deres opsparingskonto. Når du næsten glemme alt om automatiske besparelser og lad dem vokse, fantastiske ting sker-automatisk. Automatisk gemme $25 om ugen forvandler til $1.300 om året. Nu hvis nogen gjorde det over et helt livsforløb, de ville få nogle fantastiske resultater – automatisk. Hvis nogen automatisk gemt $100 hver paycheque (bi-ugentlige) fra da de var 25, indtil de blev 65, de ville ende med næsten $415,000 hvis de kun modtaget en rentesats, 6%. Selvfølgelig kan nogen råd til at spare mere, når de fik deres hus pote. Så deres endelige mængden kan være meget højere. Forhåbentlig kan du se hvor nemt det kan være at udrette store ting med blot en enkel automatisk opsætning hvor du betaler dig selv først med et rentefrit lån.

Investeringer i 529 planer er normalt fritaget for føderale skatter. Indtjening er skatte-udskudte og er ikke underlagt kapitalvindingsskat. Indløsning er også undtaget fra føderale indkomstskat, hvis de bruges til at betale til undervisning, kost og logi, gebyrer, bøger, forsyninger og materiel.

Hvis du spekulerer på, hvilke civile medarbejdere ville være berettiget til sparsommelighed besparelser planlægge deltagelse, ville de være de medarbejdere, der er omfattet af den føderale medarbejdere pensionering systemer (FØRSLER) eller Civil Service pensionering System (CSR’ER). Hvis du er en af disse medarbejdere, ville dette betyde, at du er berettiget, også.

Hvis der er noget, du ikke ønsker at bruge penge på, klippe det! Og hvis du ønsker at holde sig til denne beslutning, finde ud af hvor meget du tidligere bruger på det unødvendige udgifter, og derefter oprette din lønseddel ‘s direkte depositum for at sende dette beløb direkte til en opsparingskonto (bare sørg for du stadig forlader nok penge til at dække nødvendige månedlige regninger osv.). Og den måde, pengene går til opsparing før du har en chance for at bruge det.

At fejle er menneskeligt. For at holde gør det igen og igen er bare dumt. Vi er alle mennesker, men vi er ikke alle fjolser, så måske skal du tage endnu et kig på dit budget og dine finanser og finde de områder hvor du holde falder i lille fælder, der spiser væk på de penge, du lægger til side i stedet for udgifter.

Health Savings Accounts vil generelt være billigere end traditionelle forsikringsordninger. Årsagen er simpelthen, at planen selvrisikoen er højere. Forsikringsselskab tegningsgaranti planen skal derfor ikke straks dække små, tilfældige påstande. Ejeren ville bruge midler fra HSA for mange af incidentals – ligesom lægebesøg, recepter mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*