Økonomi Tips og strategier For bedre investering

Det kan være svært på først, men hvis du få for vane at ændre din livsstil bare en lille smule-du kan bare spare nogle penge og begynde at spare. Efter et par dage, vil du opdage, at efter blot et par af disse tips vil hjælpe dig med at spare nogle penge. Du vil gerne søge for nye måder at reducere omkostningerne, da det er meget givende hvis du er tålmodig og følge op. Indstilling af en budget kan være hård, er det den bedste måde at blive en disciplineret saver. Start ved at bestemme dine faste udgifter, og så kigge på dine behov for andre udgifter-mad, gas, tøj, underholdning, etc. Bestemme et antal ugentlige udgifter og udfordre dig selv til at holde sig inden for dette budget.

Disse er små virksomheder, der vil give din langdistance opkald (med ingen adgang gebyrer!) og endda dit lokale toll opkald til en lavere pris end dit lokale telefonselskab. Selskabet derefter donerer en procentdel af din regning til velgørenhed eller sag de er tilknyttet.

Det kan være en stor tidsbesparelse i hjemmet at bruge færdigpakkede og tilberedte fødevarer. Mange købmandsbutikker tilbyder også forskårne eller pre skiveskåret elementer, såsom hakket grøn peber eller ost bakker. Mens disse typer af elementer er sikkert praktisk, er de dyre i forhold til ikke-tilberedt elementer.

Dette er især vigtigt, når du starter. Hold på alle kvitteringer, nedskrive alle transaktioner i din check register (herunder kontante transaktioner) eller holde styr på dem i finance management software. Kategorisere alle elementerne og holde styr på dine udgifter i hver kategori. Evaluere dit budget flere gange om ugen for at sikre du er stadig på vej.

MasterChef jeg ain’ta. Men jeg har fået grundlæggende ned, og et par killer opskrifter op mit ærme til romantiske middage. Jeg får også en masse af tilfredshed ud af madlavning lækker morgenmad fødevarer til en brøkdel af prisen for at gå til brunch. Folk jamre om, hvordan det er dyrere at lave sund mad end at købe Grillbarer, men jeg har kørt numre – det er en undskyldning for lort.

Hvis du har flere kilder af gæld, der beviser, overvældende, undersøge konsolidere din gæld, kan det være muligt at rulle alle af din gæld til et lån med en lavere rente. Det er vigtigt at bemærke, at tilbagebetaling tidsplaner for disse konsoliderede lån kan være længere end for din oprindelige gæld.

Når du har identificeret hvor du bruger dine penge, og du kan se områder hvor du ønsker at reducere dine udgifter, skal du angive et beløb, som du mener er rimeligt at tilbringe og holde sig til det. For at holde sig til din forbrugsgrænser, skal du oprette en udgiftsplan, og følg derefter din udgiftsplan ved at kun bruge de beløb, som du satte sig for at tilbringe i din plan. Dette er en meget simpel ting at gøre og det er en meget effektiv metode til at styre dig udgifter. Det er ofte kaldet budgettering. For at lære hvordan du opretter dine egne udgifter plan, klik her.

En af de ting, jeg har lige begyndt at gøre er ramt supermarked kød midtergangen tidligt om morgenen, som 6:30, 07: 00. Det er, når de markerer ned de ting, der er ved at være udløbet. Jeg købte en dejlig stege anden dag, 3 lbs(!) for $4.00 (markeret ned fra $9,48), sætte det i fryseren indtil jeg var klar til at koge det, så kogt det i den langsomme komfur hele dagen… min DH og hans ven sagde, det var fantastisk “og vær der igen”… men jeg aldrig ville har brugt $9 på kød, for sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*