Droid X Vs IPhone 4

Apples nyeste genopfindelse vil tage nogle at vænne sig til. Oplader hurtigt, Live mere: Give iPhone en 10% hurtigere opladning end andre 5W trådløse opladere. At OLED display også understøtter 3D indslag – Apples trykfølsomme kw skærmteknologi – og True Tone, der problemfrit tilpasser temperaturen på skærmen til det omgivende lys. Vi har fået alt hvad du behøver at vide om iPhone X højre her, herunder specs, funktioner.

Takket være dens forbedrede 12-megapixel, vidvinkel og telefoto kameraer og hurtigere sensor er din iPhone X endnu bedre til at skyde fotos og videoer. De anslåede omkostninger af iPhone X er CN ¥ 8,388 – CN ¥ 9,688 kw (Rs. 82,100 – Rs. 95,000). På $1829, 256GB iPhone X vil være den dyreste smartphone sælges i Australien af $260, bryde rekord sat af Apple sidste år til sin top model iPhone 7 Plus.

Du har mulighed for på disse kurspoint til at score en iPhone X 256 GB Hvis du foretrækker, via Virgin Mobile, Optus eller Vodafone, men vi vil gå med 64 GB model af hensyn til sammenligning. RAVPower gør to trådløse kw opladere, der hovedsagelig har det samme navn. Nu, hvor smartphones er så dagligvare, det er svært at udvælge en ny telefon du føler virkelig, begejstret- men iPhone X ser virkelig speciel.

Apples hele lineup af telefoner, tabletter, smartwatches og computere står underwhelming salg rundt omkring i verden. Så, er du berettiget til at opgradere hvert år til den nye kw model af iPhone. -LC-Q1 trådløse hurtig oplader ($24,99) – Aukey’s top nytilkomne til iPhone trådløs opladning er LC-Q1, som understøtter op til 10 Watt opladning magt. Også på iphonexpriser.dk kan du finde mere info.

Det har også en LED indikator, microUSB havn og en udskæring til hovedtelefonstik. Vi tilbyder de bedste priser på iPhone 7 & 7 Plus i Nigeria, så sørg for du handler med os. Apple store giver kw ubegrænset adgang til fantastiske spil, musik og videoer til at downloade og nyde gratis. Apple iPhone X er drevet af hexa-core Apple A11 Bionic processor og det kommer med 3GB RAM.

Apple begyndt at tilbyde en ny SIM-fri ulåst iPhone X fra mandag, der arbejder med ethvert luftfartsselskab. Du kunne betale op til $10 mindre pr. måned i forhold til nogle Go Mobile Plus håndsæt og plan kombinationer. Hvis du køber en telefon fra en tilfældig person kw på internettet, der er en big deal. I høj grad takket være en virkelig stærk post betalte plan tilbud – du kan i øjeblikket få en enorm mængde af data for meget billigere end sædvanligt – indstillingen ‘købe decideret og gå på et forudbetalt plan’ ikke så lokkende her.

Og de fleste luftfartsselskaber strække betalinger — samt rabatter — ud over en periode. IPhone har en meget stor 3,5 inches bred Touch screen, som kan vise 16 millioner farver kw med en maksimal opløsning på 320 x 480 pixels, hvilket er meget høj i forhold til andre mobiler. A11 Bionic beføjelser ekstraordinære augmented reality erfaringer i spil og apps.

Det har ulåst min iPhone med succes hver gang jeg har brugt det, både i mit kontor og udenfor på en usædvanlig lyse novemberdag i England. Udnyt de mobile banking, som kw kan du planlægge betalinger på din telefon, eller overføre penge på farten. Sin bedst sælgende plan er en 15 GB option, som koster £72.99 pr. måned med en £99,99 upfront gebyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*