94 kreative måder at spare penge i dag

Mine forældre rejst otte. Vi har aldrig gik til butikken for forsyninger,”siger Theresa Soriano Smithtown, New York. Soriano har ét barn-Sal, 15, er et stigende high school sophomore — men stadig hun abonnerer på sine forældres politik, når det kommer til notebooks, kuglepenne og andre hæfteklammer. Har du nogensinde været i back-to-school midtergangen? Børnene græder, fordi de vil have noget,”siger Soriano. Hun lader sin søn udvælge langtidsholdbare elementer såsom hans rygsæk. Også, afhængigt af hvordan du er lanceringen IRA, er du muligvis til at spare op $1 k eller endog 3 k $ for at komme ind fondenes du ønsker. Folk lever længere, så vi skal arbejde længere eller spare mere, hvis vi ønsker at nyde en sorgløs og aktiv pensionisttilværelse. Her er nogle oplysninger om spare og investere for pensionering.

Pass på udvidede garantier. Filtypenavnet $129 2 års garanti på en $300 produkt er bare ikke det værd. Garantier er forsikring, og vi har brug sjældent at forsikre noget værd at lidt. Handlingspunkt: ikke sjuske med kvalitet blot at gemme en sorteper. Kvalitet varer billigere ofte i det lange løb.

Nu jeg spare penge og ikke behøver at bekymre sig om at have en stor selvrisiko skal ske noget, fordi jeg bare bruger hvad jeg gemte allerede. Ikke i næste uge. Ikke når du får et raise. Ikke næste år. I dag. Fordi penge du lægger i din pensionskasse vil nu have mere tid til at vokse i kraft af sammensatte vækst.

Dette sikrer, at du tager fuld fordel af hvad der er det væsentlige gratis penge fra din arbejdsgiver. Lad dem hjælpe dig med at spare flere penge til pensionering. Det er aldrig for sent at begynde at spare, uanset din alder. Med den følgende penge at spare tips vil du lære nemme måder, der vil hjælpe dig begynde at spare for din fremtid lige bortrejst.

Oprette en gruppe Facebookside for at planlægge træning, post billeder, chat om fitness og ernæring og tilbyde opmuntring til hinanden. Spore dine fremskridt på Instagram at bo inspireret og tiltrække flere venner til gruppen. Måned efter, at min bil blev betalt ud, jeg indstille automatisk udkast fra kontrol til besparelser for samme beløb som bil noten.

Brug en kurv i stedet for en vogn, hvis du ved, du har brug for bare et par punkter. Det vil holde dig fra kaste i mere end du har brug for (plus du får en mini våben træning, mens du køb). Det er faktisk en del af bryllup credo. Uanset om det er din mor slør, mormors øreringe eller brother’s manchet links, vil låntagning ikke kun spare dig penge – det vil give din fest med endnu større betydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*