4 gennemprøvede metoder til at få rig på aktiemarkedet

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. John paulson havde 4 milliarder investeret i kredit standard swaps, vendte det til 20 milliarder, fik 4 milliarder som overskudsdeling gik længe i 2009, tjent penge på bounce, for et år, så fik alt for sød, investerede i et kinesisk selskab kaldet sino skov, mistede en ton , gik længe i guld @ 1700 og guld mineselskaber, arrogance fik det bedre for ham, og den første handel, der førte ham til toppen, var faktisk ikke hans brainchild, det wa s ven af hvem hans, hvem han hyret, i tidlige 200, men aldrig nævnt hans navn , og dermed at fyr Afslut.

“Og så vil jeg en hertug, der er ansvarlig for dette slot at være ærlig og hårdtarbejdende og stand.” Buffett betyder i aktiemarkedet metafor han har lagt frem igen og igen, han foretrækker stærk værdi indikatorer, en konkurrencedygtig virksomhed og en habil leder.

Lad os være ærlige, næsten ingen bør handel deres konto hver dag eller deltage i typen af marked timing, at virksomheder som RobinHood stole på. På RoboAdvisor front, jeg stadig ikke kan se værdien tilføje tilgang — ja, det er dejligt at automatisere din tilgang, men meget af hvad de gør bare ligner en anden måde at lag på ekstra gebyrer for noget, du kan nemt gøre på egen hånd.

Problemet er, at disse historier er normalt outliers, der gælder for en heldig par mønt svømmefødder, mens det store flertal af mennesker, der forsøger at handle deres lagerregnskab at riches flerårige underperformers.1, men der er noget mere grundlæggende, foregår her, så lad mig Se, hvis jeg kan forklare.

I virkeligheden, med den rigtige tilgang og de rette færdigheder, investerer selv lidt på aktiemarkedet kan sætte dig på vejen til at tjene millioner ved at blive et aktiemarked millionær er ikke en let opgave og det er ikke en bedrift, der vil ske natten over, men det er muligt, som vist flere af mine elever som Tim G. og Michael G. Hvis du ønsker at blive aktiemarkedet millionær, så her er 10 af de mest gennemprøvede tips til at nå dine mål, og en indtjening du altid har ønsket.

Mens han erkendte, at Bitcoins aktiver, han sagde også, at købe dem er en gamble, med investorer potentielt miste alle penge lægger de ind i det. Han rådede dem interesseret i at investere i Bitcoin at forstå det bedre første før at sætte deres penge i den.

Virksomheder har han haft i fortiden omfatte Disney, Ryder, en amerikansk trucking selskab, og media firma InterActiveCorp, er han aldrig ejet en fond fordi han mener punktet af investere er at slå markedet og han ville være mindre tilbøjelige til at gøre dette med en fond.

Det forekommer mig, at starte en dividende vækst portefølje er bedre for pensionering, fordi 1) vælge selskaber at raise udbytte 2) deres lager værdsætter samt 3) din effektive udbytteforøgelse på grund af både 1 og 2. Gennem årene kunne din effektive udbytte være over 10% pr. år, baseret på hvad du har betalt pr. aktie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*